Ložiska se slevou 50%

Pozor!

Akce skončila.

Akční slevu 50% na kolová ložiska čtyř významných světových značek nabízí tento týden společnost APM Automotive. Její registrovaní zákazníci tak mohou za polovinu běžné maloobchodní ceny nakoupit ložiska OPTIMAL, SKF, FAG či SNR, jejichž sortiment pokrývá prakticky celý vozový park v České republice …

APM Automotive na českém trhu nabízí nejširší prémiovou řadu kolových ložisek v nejvyšší možné originální kvalitě zaručenou dodávkami výrobců SKF, SNR i FAG přímo do prvovýroby všech známých automobilek. Zatímco SKF je největším světovým výrobcem vysoce kvalitních ložisek, francouzská značka SNR je považována za ložiskového specialistu převážně na francouzská auta a tradiční německá značka FAG nabízí nejvíce aplikací především na nové vozy koncernu VAG a Ford.

Nabídku kolových ložisek u APM Automotive pak tradičně doplňuje značka OPTIMAL a její výhodné aftermarketové alternativy pro většinu běžných vozů, která všechna svá ložiska podrobuje náročnému testování TÜV.

Slevy platí pouze do neděle 5. června 2016 a vztahují se na celý sortiment ložisek vybraných značek (s výjimkou výprodejových položek), což představuje více než 11.000 různých položek. Ve webshopu APMCat (http://webcat.apm.cz/) jsou všechny označeny červeným informačním popisem.